Et snev av Corona

Vi skriver 1. mars. Det er vår! Og mannen har måkt snø for første gang i år, før vi hutret oss gjennom jentungens fotballkamp. Jeg liker det ikke! (Snøen og kulden altså, å se jentungen spille fotball elsker jeg.) Og i dag er det lov å klage litt også, siden årets bonusdag er over.

Den ble forresten brukt ganske godt, med en spontan, kjapp og effektiv handletur til Sverige. Om det var så lurt i disse virus-tider er jeg litt usikker på. Et kjøpesenter fullt av potensielle smittekilder.. Hjelpes! Vi lever farlig!

Neida, jeg er som nevnt i går ikke så veldig bekymret – enda. Men etter å ha rotet litt i vesken min fant jeg en flaske antibac som alle hender fikk en grundig runde med før vi kjørte hjemover. Heretter henger den på vesken min sånn for sikkerhets skyld.

Greit å ta noen forhåndsregler selv om man ikke er hysterisk, og her er grundig håndvask kanskje blant det viktigste.

Likevel, håndvask og antibac til tross, jeg fikk med meg et lite snev av Corona hjem fra Sverige. Dog ikke den smittsomme og ubehagelige sorten.

Det er så dårlig humor, men jeg klarte bare ikke å motstå fristelsen lenger..

Og med denne “cravingen” tilfredsstilt, er jeg herved klar for en ny uke, med eller uten Corona av den ene eller andre sorten.

Ha en finfin søndagskveld der ute!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg