Èn dag!

Ååååh, det er Valentine’s Day dere! Vidunderlige dagen! Jeg ble vekket med sjokolade og kaffe på senga og kom ned til en stue full av roser. En av dem hadde til alt overmål en diger diamantring tredd rundt stilken! Vi har barnefri til i morgen, og i kveld skal vi på fancy restaurant og spise nydelig mat før en suite, jordbær og champagne venter. Det skal bli så fint og fantastisk!

Neida! En sånn dag var ikke i planene engang. Dagens romantiske date skulle være en tur ut for å kjøpe en ledning som poden trenger og deretter en tur på kino med minsten for å se Sonic. Kjemperomantisk!

Men så var det den forventede skruballen da. Èn dag tok det før den dukket opp. Ikke overraskende kom den i form av en minstemann som startet dagen med å brekke seg flere ganger. Dermed ble det hjemmedag for både ham og meg. Litt usikker på hvem som er mest lei seg for det. Han som gledet seg til å spise kake på skolen før han skulle se den lille, blå helten sin på kino men isteden ligger småkvalm med bøtta ved siden av seg eller meg som så frem til en alenetur til Elkjøp sammen med mannen for å kjøpe ledning (er man sultefôret på alenetid så tar man det man kan få).

Jaja, vi får ta det igjen med en handletur på Kiwi i morgen..

Ha en nydelig fredag og om dere feirer sånt, Valentine’s Day der ute!   

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg