hits

Near presidential encountersDag 2 i Washington DC var minst like imponerende som den første. Vi begynte med en metro/taxi-tur til det hvite hus hvor mannen byttet patch med en Secret Service-vakt. Moro for gutta.. Og moro for alle at da vi gikk nedover fra det hvite hus var det plutselig masse sirener før hele kortesjen til presidenten kjørte forbi. Mor selv ble så forfjamset at alt jeg klarte å ta bilde av i farten var en parkeringsplass. Så bar det nok en gang i taxi opp til the Capitol building. Store avstander, og føttene våre orket ikke mer. Vi spiste lunsj i the Capitol, og sånt gjør man ikke hver dag. Gøy å ha på repertoaret det. Hadde vi hatt mer tid ville jeg nok sett mer av innsiden, men vi nøyde oss med utsiden. Både dette bygget og Supreme Court over gaten er vakre og imponerende bygg, og sånne finnes det mange av i Washington. Jeg er rett og slett litt forelsket..


Jeg kunne virkelig pøst på med bilder her. Det er så vakkert! Må oppleves! Og mens vi var her kom også visepresidenten..


When in Washington altså..

Etter dette hoppet vi i nok en taxi og hentet bilen vår på hotellet. Vi orket rett og slett ikke å gå til metroen. Men den er suveren, og fortjener et bilde her den også.


Fra hotellet gikk turen gjennom ambassadestrøket, hvor vi fikk sett den norske ambassaden.


Utrolig mange fine nabolag i denne byen forøvrig. Og så Washington National Cathedral da! Herregud! For et bygg!
Vi avsluttet oppholdet i Washington DC med et besøk på Arlington National Cemetary og en svipp innom Pentagon.Og så startet moroa med roadtrip. Vi kjørte kun et par timer ut av hovedstaden i går, og befinner oss i skrivende stund på et hotellrom i Petersburg, VA. Med de høyeste sengene jeg har sett og såre føtter..


Nå skal vi få oss litt frokost på Denny's, en favoritt for barna. Så går ferden gjennom North Carolina og til min gamle hjemby Myrtle Beach i South Carolina. 5 timer unna. 14 år senere.. Det kribler i magen!!!
 

#sommer #ferie #roadtrip #usa #washingtondc #arlington #virginia

4 kommentarer

Thomas Frydenberg

21.06.2017 kl.16:29

Så mye fint dere har sett. Tror jeg må komme meg en tur til USA etter hvert selv.

Fotokjerring

21.06.2017 kl.16:52

Thomas Frydenberg: Anbefales!

Cathrine

21.06.2017 kl.19:14

Du får si ifra om dere tar turen til vestkysten til neste sommer 😊 Dere er hjertelig velkommen 😊 Ha en kjempefin sommerferie! 😊 Klem fra Cathy

Fotokjerring

22.06.2017 kl.05:18

Cathrine: Takk, skal nok si fra i så fall. Men er nok fare for at det blir sørstatene og Texas da også. ;-) Klemmer til deg

Skriv en ny kommentar

Fotokjerring

Fotokjerring

41, Asker

Mamma til tre, hobbyskribent og amatørfotograf. Skriver ærlig om det som opptar meg, som hverdagsliv, meninger, tanker, følelser, reiser og mye mer. Noen ganger med humor, andre ganger alvor. Kontakt: fotokjerring@gmail.com

Blogglisten

Kategorier

Arkiv