Endelig!

Reklame | Chilli

Denne helgen har det skjedd noe stort i hjemmet vårt. Endelig er rommet til minstemann ferdig!

Til tross for at rommet er lite, har det vært et eviglangt prosjekt. Frem til nå har det vært en salig kombinasjon av gjesterom, barnerom og roterom. Nå er det mest barnerom, litt roterom takket være mye leker og når det behøves, gjesterom. Både minsten og jeg er superfornøyde!

Det er vanskelig å sette i stand små rom, spesielt når man er ekstremt dårlig på både interiør og andre huslige ting. Men vi har funnet en løsning som gir minsten litt gulvplass selv om garderobeskap og andre møbler tar mye av rommet. Vi fant et veldig greit hyllesystem på IKEA som også hadde skrivebordsplater, og siden alt er vegghengt virker det ikke så ruvende.

Så var det dilemmaet seng. Rommet hans var i utgangspunktet gjesterom, og brukes fortsatt som det når vi får overnattingsbesøk. Dermed har det også stått en sovesofa der inne i mange år. Den har vært veldig praktisk, og jeg har ikke vært overivrig etter å kvitte meg med den. Løsningen ble egentlig overraskende enkel. For hvorfor bytte ut et veldig funksjonelt møbel når minsten faktisk kan bruke den som seng?

Da kan vi på dagtid enkelt slå den sammen og dermed frigjøre mer gulvplass til lek. Spesielt praktisk når han har besøk. Utslått er sovesofaen romslig og behagelig å ligge i, så han lider ingen nød. Og på denne måten er det fortsatt en enkel sak med overnattingsgjester. Da kaster vi bare minsten ut av rommet sitt noen dager..

Er du på utkikk etter sovesofa? Da vil jeg tipse om det gode utvalget hos Chilli. Hadde soverommene våre vært større hadde jeg kjøpt en av de virkelig store sovesofaene til hvert av barnerommene. Det er jo genialt til ungdomsrom også. Sofa med plass til mange venner om dagen – seng om natten. Sovesofa trenger definitivt ikke å være bare for gjester.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg