Der gikk lufta ut

Da begynner vi å bli klare for høstferie. Tror jeg. Ørten maskiner med klær er vasket og det siste henger til tørk klart til å bli puttet i nesten ferdigpakkede bager. Huskeliste er skrevet og det meste er under kontroll. Huset er rent. Jeg klarer ikke å dra fra et skittent hus, kall meg sprø. Eller cleanfreak. Men det er deilig at det ikke er helt kaos når vi kommer hjem. Denne gangen er til og med skittentøyskurvene nesten tomme. Herlig!

Det er en deilig følelse når det meste er klart, de store kommer fra skolen i feriemodus, minsten hentes i barnehagen for siste gang på en stund og mannen er på vei hjem etter siste arbeidsdag før over en ukes fri. Det bobler liksom litt i kroppen. Smilet sitter løsere og steget blir lettere.

Helt til kvelden kommer og hodet og kroppen sier takk for seg. Når man nesten kan senke skuldrene og bare blir helt utslått. Svimmel og kvalm. Med vissheten om at man kun har noen timers søvn foran seg før barna skal dras opp grytidlig og pakkes inn i bilen. For en lang biltur. Det går som oftest helt strålende, men man vet jo aldri. Kanskje dette er gangen det ikke går strøkent. Kanskje kommer noe i veien så vi ikke får reist i morgen tidlig likevel. Alle disse tankene som svirrer.

Akkurat nå har jeg lyst til å krype under dynen og sove i en uke, ikke tenke på reise og alt som følger med. Men jeg vet at det er verdt det når vi nærmer oss min kjære hjemby. Det finnes knapt en bedre følelse enn å endelig komme hjem etter mange måneder. Til byen min!

Men før vi kommer så langt skal jeg bare ligge her og puste litt..

#reise #reisekaos #pakking #høstferie #sliten #kaosfamilien #hjem

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg