hits

Akkurat da jeg trodde romantikken var død..

..så kommer mannen hjem med denne.

Oh Lord! Værsågod bli blind!

Ingenting skriker romantikk mer enn en Dallas Cowboys treningstights - fra Kina! Dette slår da all verdens sjokolade, blomster og diamanter ned i støvlene. Spesielt med tanke på hvor mye jeg trener.. (nada). Dette trengte jeg! Mulig det var et hint. Eller kanskje vil han bare se meg i tights.

Neida. Jeg har lenge sagt at jeg vil begynne å trene igjen. Det er bare det at den sofaen vår alltid står der og byr seg frem. Og svak som jeg er klarer jeg jo ikke å si nei. Så da blir det gjerne oss to isteden. Ofte med mannen i motsatt ende. Kvalitetstid med to på en gang trumfer liksom den treninga.

Mannen min altså, som kommer med kaktus istedenfor roser og nå altså denne tightsen. Jeg nevnte vel i går at vi ikke er så romantiske av oss? Men han legger jo litt tanke bak det da. Jeg er jo glad i Texas og Dallas. Jeg skulle likevel gjerne likt å vite hva som foregikk i hodet hans da han dumpet over denne tightsen.

En hyggelig overraskelse dagen før den store kjærlighetsdagen var det i alle fall. Og siden den faktisk var ganske god å ha på funket den fint på sofaen også. Kveldens antrekk i boks der altså!

Ha en fin Valentinsdag der ute, med eller uten markering!

Og du, - er du singel eller føler deg ensom og synes det er litt kjipt i dag? Kjøp deg en bukett friske blomster og litt sjokolade, ta deg et lite glass vin og se favorittfilmen eller favorittserien på TV. Eller ta deg en tur ut med gode venner. Valentinsdagen må ikke på død og liv være kliss klass. Her kommer den til å bestå av å tråle kjøpesenter etter karnevalskostyme samtidig som man desperat prøver å holde en overtrøtt gutt våken. Det kommer til å bli grining og svetting med påfølgende sofakollaps når kaoset endelig roer seg, sannsynligvis med gjengen fra Tangerudbakken på skjermen. Og treningstights! Jeg gleder meg..

#valentinsdag #kjærlighet #romantikk #antiromantikk

6 kommentarer

Mimremor

14.02.2018 kl.11:03

Så morsomt du skriver! Ha en fin Valentindag!

Fotokjerring

14.02.2018 kl.11:05

Mimremor: Tusen takk! Ha en fin Valentinsdag/onsdag du også! :-)

Jernbanefrua..

14.02.2018 kl.11:29

He he he :-) Er den for stay-ups eller sit-ups?! Kanskje begge deler ;-)) knalltøffe, oser av l o v e <3 Bare å nyte. Er den glatt så kan sofaen bli skummel :-) hihi. Bare tuller med hodet mitt igjen kan du skjønne ;-) Ha en fantastisk dag :-))

Fotokjerring

14.02.2018 kl.11:32

Jernbanefrua..: Haha! Ha en fantastisk dag du også!

Miriam Aune

08.03.2018 kl.11:22

Herlig innlegg :D Elsker humoren <3

Han må få for innsatsen :P Hender det er litt mer praktiske ting jeg får her og, fremfor roser, hehe.

Fotokjerring

08.03.2018 kl.11:24

Miriam Aune: Tusen takk! Innsatsen og orginaliteten til mannen er det ingenting å si på. ;-)

Skriv en ny kommentar

Fotokjerring

Fotokjerring

41, Asker

Mamma til tre, hobbyskribent og amatørfotograf. Skriver ærlig om det som opptar meg, som hverdagsliv, meninger, tanker, følelser, reiser og mye mer. Noen ganger med humor, andre ganger alvor. Kontakt: fotokjerring@gmail.com

Blogglisten

Kategorier

Arkiv