hits

Hva gjør jeg med kråkereiret?

Kjære du der ute! Du som har litt peiling på hår og frisyrer. Jeg trenger din hjelp! Desperat! For jeg skal som nevnt tidligere i bryllup til helgen. Og jeg klarer ikke å finne ut hva jeg skal gjøre med dette:

Jeg er ikke god på hår. Og jeg liker ikke håret mitt spesielt godt. Det er tykt (OK, det er jo ganske greit da) og bølgete. Ikke krøller, ikke stritt men irriterende bølgete. Det kommer kanskje ikke så godt frem på bildet, men sånn er det altså. Og som bildet viser, det er halvlangt. Ingen pannelugg, hele håret er like langt.

Nøden er stor, for jeg er lei av å enten ha håret hengende løst eller i en kjedelig hestehale. Jeg har lyst å gjøre noe annerledes. Så, kjære du der ute. Har du noen tips til enkle og fine frisyrer til en bryllupsgjest?

Jeg tar imot alt med stor takk!

#hår #frisyre #tips #hjelp

8 kommentarer

Tiril Sørensen

16.08.2017 kl.22:53

Så fint innlegg du har publisert :-) Ha en fortsatt fin kveld!

Fotokjerring

16.08.2017 kl.23:09

Tiril Sørensen: tusen takk! Fin kveld til deg også!

Maria

17.08.2017 kl.16:20

Hvis du ikke er noe dreven i å gjøre noe med eget hår / bruke redskaper, tror jeg det aller enkleste kanskje blir å glatte det? Det vil jo ta litt tid å gå igjennom alt håret ditt, men det kommer kanskje til å føles mer under kontroll etterpå? Det vil ihvertfall ta enda lengre tid å krølle det :) Lykke til uansett hva du velger! Du har en flott farge ihvertfall!

Fotokjerring

17.08.2017 kl.16:50

Maria: tusen takk!

Kristin

18.08.2017 kl.07:57

Kjenner meg igjen i hårsituasjonen din.

Jeg fant ut at litt lengde på håret hjalp, da er det også lettere å tynne håret litt. Spør etter en frisør som er god til å klippe tykt krøllete/bølgete hår. Når det gjelder bryllupet , er det mange enkle frisyrer man klarer selv. Pinterest bruker jeg veldig mye. Lykke til!

Fotokjerring

18.08.2017 kl.09:51

Kristin: tusen takk!

Thessa

18.08.2017 kl.16:32

Hva med å sette det opp?🙂 Finnes mange lette måter å gjøre det på, google litt eller se på YouTube 👍 kan jo alltid gå for en klassiker med å ta overste delen opp i strikk og pynte med noen blomster?(litt sånn alvisk) Lykke til 🙂👍

Fotokjerring

18.08.2017 kl.17:08

Thessa: blir nok å sette det opp ja. Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Fotokjerring

Fotokjerring

41, Asker

Mamma til tre, hobbyskribent og amatørfotograf. Skriver ærlig om det som opptar meg, som hverdagsliv, meninger, tanker, følelser, reiser og mye mer. Noen ganger med humor, andre ganger alvor. Kontakt: fotokjerring@gmail.com

Blogglisten

Kategorier

Arkiv